søndag 15. juni 2008

Helsereiser til vakre Kroatia

Det er ikke bare vanlige turister som trykker Kroatia til sitt hjerte. I de siste årene er det blitt arrangert stadig flere helsereiser til landet ved Adriaterhavet. Både Norsk Folkehjelp og Norges Astma- og Allergiforbund er blant dem som har arrangert slike turer. Slike turer resulterer gjerne i at man vurderer muligheten for å anskaffe en egen leilighet i Kroatia.

Klimaet i Kroatia er behagelig, og særlig om våren kan Kroatia være en befrielse fra pollensesongen i Norge. Man trenger imidlertid ikke ha bestemte og alvorlige plager for å få utbytte av slike turer. Mange eldre og eldre pasienter melder seg på slike turer, og turoperatørene melder om at de samme personene melder seg på år etter år. Man får også med seg tilstrekkelig med nødvendig personale på slike reiser.


På Norsk Folkehjelp sine sider kan man lese følgende utdrag fra en av dem som hadde benyttet seg av tilbudet om helsereise til Kroatia:

” Hotellet var bra, renhold og alt. For et nydelig land, for en natur og så må vi ikke glemme det nydelige vannet! Utfluktene var fantastiske. Det var en del folk med som hadde helseproblemer, derfor var det bra med kjempegreie folkehjelpere, de jobba natt og dag. De gjorde en kjempejobb, ikke mye slinger i valsen…”

Ingen kommentarer: