lørdag 14. juni 2008

Hvorfor kjøpe leilighet i Kroatia?

De fleste av oss har lite å klage over i Norge. Vi tjener godt, og regnet i prosenter bruker vi lite penger på mat, klær og andre nødvendige varer og tjenester. Når man er vel etablert kommer gjerne behovet for ei hytte, et sjøhus eller et bosted nr. 2. En feriebolig i utlandet har lenge vært ettertraktet i så måte.

Kroatia er blitt et stadig mer populært mål både for ferier og som et land der man kan investere i Leilighet. Temperaturen er behagelig, folket er harmonisk, naturen er vakker og det meste er billig sett med norske øyne. Dessuten er det mye ved Kroatia som minner om Norge. Den lange kysten med de bratte fjellene har sine klare likhetstrekk med norsk kyst og fjordlandskap.
Spesielt vakkert er det på Makarskarivieraen. Der finner man idylliske byer som Podgora, Tucepi, Makarska og som bildet nedenfor er tatt; i Baska Voda.


Det er også i dette området at prisen på leiligheter er høyest.
Vil du vite mer om å kjøpe leilighet i Kroatia, finnes det en fin artikkelserie på Kroatiabloggen. Første del av serien omhandler forhold ved leilighetens beliggenhet.

Ingen kommentarer: